Wat we doen

Hoe we je helpen

Een mooie website. Adverteren op internet. Beter in Google. Wat je online ook wilt bereiken, als betrouwbare partner helpen we je om je doelen te halen.

Bij ons draait het om jou. Daarom starten we met het gezamenlijk vaststellen van jouw doelen. Wat wil je bereiken en wanneer ben je tevreden? Als dat duidelijk is, bepalen we welke diensten we inzetten om jouw doelen te halen. Denk daarbij aan adverteren in Google en zoekmachineoptimalisatie.

Wil jij ook meer winst met je website? Neem dan contact met ons op.

Ja, ik wil meer winst met mijn website!

De online basis

Websitebouw

Het is cruciaal in deze tijd. Een mooie, goede website. Het is tenslotte je online etalage en dus is een professionele uitstraling enorm belangrijk. Hoe ziet jouw online etalage er nu uit? Nodigt hij uit om te blijven kijken of schrikt hij klanten af?

Wil je jouw (potentiële) klanten een goede ervaring geven op je website? Ben je klaar voor een website met een professionele uitstraling? Wij bouwen deze graag voor je. Meer weten over websitebouw?

Meer weten over websitebouw?
Website laten maken

Online marketing strategie

Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden. Maar toch: je gaat er waarschijnlijk niet komen. Je komt er namelijk alleen als je eerst besluit dat je naar Rome wilt. Eigenlijk heel logisch.

Hetzelfde geldt voor online marketing. Er zijn meerdere manieren om online succesvol te worden. Maar je moet wel eerst besluiten wat online succes voor jou betekent, voordat je succesvol wordt.

Daarom helpen we je met het opstellen van een online marketing strategie. Daarin beschrijven we wat online succes voor jou betekent en welke weg naar online succes we volgen.

Meer weten over online marketing strategie?

Beter in Google

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Je website beter laten scoren in de gratis resultaten van Google? Dat doen we met zoekmachineoptimalisatie.

Zoekmachineoptimalisatie bestaat uit het verbeteren van de techniek, content en autoriteit van je website. Er zijn letterlijk 100-en zaken die je kan doen voor zoekmachineoptimalisatie maar veel daarvan leveren helaas geen rendement op. Wij richten ons alleen op de werkzaamheden die voor jou het grootste rendement opleveren.

Interesse in zoekmachineoptimalisatie?

Adverteren op Google (SEA)

Adverteren op Google in dé manier om bovenaan in Google te komen. En dat wil je. Maar je wilt ook weten wat het je oplevert. We kunnen goed goed meten wat adverteren op Google je oplevert aan de hand van doelen.

Wil je succesvol adverteren op Google? Dat vraagt budget, doorzettingsvermogen maar bovenal specialistische kennis. Gelukkig kunnen we je daarmee helpen. Wil je maximaal rendement uit je advertenties halen? Lees dan meer over onze dienst: Adverteren op Google.

Succesvol adverteren op Google?

Contentmarketing

De moderne weg naar online succes: contentmarketing.

Wil jij je doelgroep aantrekken en aan je binden? Wil je dat je doelgroep uit zichzelf naar je website komt? Dan is content marketing dé beste online marketing strategie die je kan inzetten. Content marketing draait om het centraal stellen van je doelgroep en deze aan je binden, zodat je optimaal kan inspelen op hun behoeften.

Contentmarketing inzetten?

Webteksten schrijven

Schrijven: iedereen kan het. Maar webteksten schrijven voor het internet, dat is een ander verhaal. Goede, pakkende teksten schrijven voor je website is namelijk niet zo eenvoudig. Je moet rekening houden met zowel Google als je bezoekers.

Maar gelukkig: je hoeft het wiel niet zelf uit te vinden. Doe jij waar jij goed in bent, dan doen wij waar wij goed in zijn. Laat het schrijven van jouw webteksten dus aan ons over.

Webteksten laten schrijven?

Accelerate online

Gewoon. Altijd de juiste dingen doen

100%

Volgens de regeltjes

Onze belofte aan onze klanten

“Accelerate online zet zich in voor de online aanwezigheid van onze klanten. Onze kennis van online marketing stelt ons in staat meer te bereiken, voor en met onze klanten. In alles wat wij doen respecteren we de regeltjes.”

100%

Samen met de klant

Allesomvattende dienstverlening

“We helpen je met alle aspecten van online vindbaarheid, voordelig en full service. Onze werkzaamheden stemmen we af op de behoefte van de klant en we doen altijd ons uiterste best om je zoveel mogelijk rendement te geven.”

100%

Betrouwbaar

Onze gedragscode

“Onze mensen vervullen de hoofdrol in het behalen van online succes voor onze klanten. Daarom beloven wij dat we focus houden op de juiste doelen en dat wij ons bezighouden met activiteiten die bijdragen aan het behalen van jouw doelen.”

Geef je website een flinke boost!

Meer winst uit je website halen? Je website een flinke boost geven? Beter in Google gevonden worden? Wie wil dat nou niet? Maarja.. de concurrentie is moordend, je hebt er geen tijd voor en je weet eigenlijk ook niet wat je daarvoor moet doen. Dan kan het toch eigenlijk niet? Jawel, zeker wel. Je kan online marketing uitbesteden aan ons.

Online marketing uitbesteden

Interesse in online marketing uitbesteden? Dat begrijpen we: het levert je namelijk veel op.

Voor we beginnen met online marketing, maken we samen een online marketing strategie en bepalen we je doelen. Vanuit daar gaan wij aan de slag om jouw doelen te realiseren. Afhankelijk van jouw doelen gaan we aan de slag met zoekmachineoptimalisatie, adverteren op Google, webteksten schrijven of contentmarketing.

Wat levert online marketing uitbesteden op? Nou: enorm veel.

  1. Ten eerste hoef jij je kostbare tijd niet te besteden aan zaken die je niet leuk vindt maar kan je je richten op de zaken waar jij energie van krijgt.
  2. Ten tweede hoef jij je geen zorgen te maken dat je achteropraakt bij de concurrentie, wij zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.
  3. Ten derde heb je bij ons altijd inzicht in de resultaten, we zorgen namelijk voor een up-to-date dashboard waarin we de voortgang voor het bereiken van jouw doelen bijhouden. Super handig en stiekem ook erg leuk.

Wie wij zijn.

Tot slot: nog een stuk over ons. Want je wilt tenslotte wel weten met wie je zaken doet. Accelerate online is een online marketing bureau uit Epe. Een mooie plaats in Gelderland, gelegen tussen Apeldoorn en Zwolle. We helpen bedrijven uit heel Nederland.

Het online marketing bureau bestaat sinds 2015 en is opgericht door Gerwin Klooster, een ervaren online marketeer. Accelerate online gelooft dat ook jouw (potentiële) klanten zich online begeven en wij helpen je hen online te bereiken. Daarvoor combineren we jouw kennis van je klanten met onze kennis over online marketing. Om jouw (potentiële) klanten te bereiken maken we je website optimaal vindbaar in de gratis resultaten van Google en zorgen we voor de juiste inzet van online advertenties.

Gewoon. Duidelijk.

Ben je klaar voor online succes? Vraag dan nu een kennismakingsgesprek aan.