Adverteren op Google (SEA)

Je komt het meest te weten als je bovenaan begint met lezen maar eventueel kan je ook direct gaan naar:
Adverteren op Google bij Accelerate online
Adverteren op Google in een notendop

Geef je bedrijf een flinke boost!

Je bedrijf laten groeien? Meer potentiële klanten bereiken? Bovenaan in Google staat? Dat bereik je allemaal met adverteren op Google.

Maar succesvol adverteren op Google is niet eenvoudig. Om maximaal rendement uit je online advertenties te halen is specialistische kennis vereist. Want op welke woorden ga je adverteren, hoe maak je verleidelijke advertenties en hoeveel is een klik voor jou waard?

Wil je een betrouwbare partner die jou ondersteund of adverteren in Google volledig uit handen neemt? Wij helpen je met succesvol adverteren in Google. Zo haal jij meer winst uit je website!

Vraag nu een kennismakingsgesprek aan

Adverteren op Google bij Accelerate online

Wat wil jij bereiken?

Wil je meer klanten? Wil je meer verkopen? Je bedrijf een boost geven? Dat kan je allemaal bereiken met advertenties op Google. Maar Google AdWords biedt een enorm scala aan mogelijkheden. Daarom maken we eerst een strategie.

In deze online advertentie strategie beschrijven we de doelen, werkzaamheden en maken we afspraken over de samenwerking. Gaan we samen werken aan jouw advertenties op Google of gaan wij het volledig uit handen nemen. Jij kiest!

Wat we doen

Wat we voor je doen, is afhankelijk van jouw situatie. We kunnen je bestaande AdWords account overnemen en deze winstgevender maken. Maar heb je nog helemaal geen ervaring met adverteren op Google? Dan zetten we graag een winstgevende AdWords campagne voor je op.

Hoe we je kunnen helpen met het succesvol maken van jouw online advertenties? Dat vertellen we je graag in een kennismakingsgesprek!

Rendabele AdWords campagnes

Adverteren in Google doe je via Google AdWords. En daarin heb je een enorm scala aan mogelijkheden. Soms zie je door alle mogelijkheden de bomen het bos niet meer. Als wij jouw AdWords beheren richten wij ons op winstverhogende werkzaamheden. Want dat is waar we allemaal blij van worden. Populaire werkzaamheden zijn:

 1. Optimaliseren van zoekwoorden
 2. Optimaliseren van advertentie targeting
 3. Optimaliseren van sitelinks
 4. Uitbreiden campagnes
 5. Verbeteren tekstadvertenties
 6. Remarketing implementeren
Vraag nu een kennismakingsgesprek aan


Adverteren op Google in een notendop

Wat is Google AdWords?

Google Adwords is het advertentieprogramma van Google. Hiermee biedt Google je de mogelijkheid om te adverteren in de zoekresultaten van Google. Je kiest zelf op welke zoekwoorden je wilt adverteren. Bij Google AdWords betaal je alleen voor het resultaat. Je betaalt alleen wanneer iemand op je advertentie klikt om je website te bezoeken, of om je te bellen.

Als je zoekt in Google krijg je vaak 2 verschillende soorten resultaten. Gratis resultaten (daar richt zoekmachineoptimalisatie zich op) en advertenties. Vaak worden advertenties bovenaan de pagina getoond en daardoor geven advertenties in Google je de mogelijkheid om bovenaan in Google te komen!

Lees nog meer over Google AdWords via Google zelf.

Doelen halen met AdWords!

Adverteren in Google is geen doel. Het is een middel. Uiteindelijk gaat het erom dat je door je advertenties meer winst draait. Want ook online advertenties moeten rendement opleveren.

In Google AdWords kunnen we sturen op conversies. Een conversie is dan het halen van een doel. Dus vertel ons welke doelen jij wilt halen, dan gaan wij aan de slag met AdWords!

Waarom adverteren in Google

Google is de meest bezochte website van de wereld. Bijna alle zoektochten op internet beginnen in deze zoekmachine. Ben je niet goed vindbaar in Google? Dan loop je websitebezoekers mis! En loop je websitebezoekers mis? Dan worden dit nooit klanten! Oftewel: ben je niet goed vindbaar in Google? Dan kost dat je omzet!

Met Google AdWords koop je advertenties in Google. Zo zorg je ervoor dat je gevonden wordt op zoekwoorden die voor jou relevant zijn! En dat levert je websitebezoekers op. En dat zorgt uiteindelijk voor meer winst!

Google AdWords kosten

Met Google AdWords richten we ons op de betaalde zoekresultaten van Google. En adverteren brengt kosten met zich mee. Je investeert er tijd en geld in en het voordeel is dat je alleen betaalt voor het resultaat.

Maar toch stellen wij liever de vraag: wat levert Google AdWords op? Wij boeken namelijk extreem goede resultaten met Google AdWords! Het aantal websitebezoekers krijgt een enorme boost en het aantal nieuwe klanten stijgt daardoor enorm. En ja: daardoor draai je meer omzet en meer winst. Mogen we jou aan meer winst helpen? Vraag dan nu een kennismakingsgesprek aan!

Vraag nu een kennismakingsgesprek aan

Accelerate online

Gewoon. Altijd de juiste dingen doen

100%

Volgens de regeltjes

Onze belofte aan onze klanten

“Accelerate online zet zich in voor de online aanwezigheid van onze klanten. Onze kennis van online marketing stelt ons in staat meer te bereiken, voor en met onze klanten. In alles wat wij doen respecteren we de regeltjes.”

100%

Samen met de klant

Allesomvattende dienstverlening

“We helpen je met alle aspecten van online vindbaarheid, voordelig en full service. Onze werkzaamheden stemmen we af op de behoefte van de klant en we doen altijd ons uiterste best om je zoveel mogelijk rendement te geven.”

100%

Betrouwbaar

Onze gedragscode

“Onze mensen vervullen de hoofdrol in het behalen van online succes voor onze klanten. Daarom beloven wij dat we focus houden op de juiste doelen en dat wij ons bezighouden met activiteiten die bijdragen aan het behalen van jouw doelen.”

Meer omzet door advertenties in Google!

Meer omzet uit je website halen? Je website bovenin Google krijgen? Meer rendabele websitebezoekers? Dat wil jij toch ook? En dat kan met Google AdWords. Maarja.. ook de concurrent wil dat en het is dus knokken om de hoogste plaatsen met het beste rendement. Dan wordt het zeker lastig? Nou nee: zeker niet. Laat adverteren in Google aan ons over! Dat kan jij doen waar jij goed in bent en regelen wij je online advertenties.

AdWords campagne opzetten

Een AdWords campagne opzetten doen we graag voor je. Vertel ons wat je doelen zijn en dan gaan wij aan de slag. We zorgen voor een gedegen strategie, gebruiken handige tools zoals de Google Keyword planner en halen zo het meeste uit jouw campagnes.

Naast de bekende tekstadvertenties helpen we je met meer winst halen door:

 • Google Shopping
 • YouTube Advertising
 • Gmail sponsored Ads
 • Display Advertising (bannering)
 • Remarketing & Retargeting
 • Conversie tracking

AdWords campagne optimaliseren

Heb je al een AdWords campagne? Dat is mooi! Dan heb je al een mooie start gemaakt en kunnen we deze nú winstgevender maken. We scannen dan eerst je campagne en gaan vanuit daar je AdWords campagne optimaliseren. Minder zorgen, meer winst!

Waar praten we over?

Er bestaat nogal wat verwarring over termen die in jargon gebruikt worden. Maar laten we duidelijk zijn: SEA, search engine advertising, online adverteren, het zijn allemaal termen die iets te maken hebben met adverteren op Google. Al deze termen gaan dus over het betalen voor advertenties in zoekmachines.

En adverteren op Google is niet zomaar het hoogste bieden. Je bereikt enorm goede resultaten door te zorgen dat het zoekwoord, de advertentie én de landingspagina naadloos op elkaar aansluiten. Pas dan haal je optimaal rendement.

Gewoon. Duidelijk.

Ben je klaar voor online succes door adverteren op Google? Vraag dan nu een kennismakingsgesprek aan.

Wie wij zijn.

Tot slot: nog een stuk over ons. Want je wilt tenslotte wel weten met wie je zaken doet. Accelerate online is een online marketing bureau uit Epe. Een mooie plaats in Gelderland, gelegen tussen Apeldoorn en Zwolle. We helpen bedrijven uit heel Nederland.

Het online marketing bureau bestaat sinds 2015 en is opgericht door Gerwin Klooster, een ervaren online marketeer. Accelerate online gelooft dat ook jouw (potentiële) klanten zich online begeven en wij helpen je hen online te bereiken. Daarvoor combineren we jouw kennis van je klanten met onze kennis over online marketing. Om jouw (potentiële) klanten te bereiken maken we je website optimaal vindbaar in de gratis resultaten van Google en zorgen we voor de juiste inzet van online advertenties.

Vraag nu een kennismakingsgesprek aan