Content marketing

Je komt het meest te weten als je bovenaan begint met lezen maar eventueel kan je ook direct gaan naar:
Content marketing bij Accelerate online
Content marketing in een notendop

Help je doelgroep!

Verkoop je een product of zit je in de dienstverlening? Dan speel je in op behoeften van je doelgroep. En alleen als jij waardevol bent voor je doelgroep dan kopen ze bij je. Kortom: je moet problemen van andere mensen oplossen.

Het doel van content marketing is jouw doelgroep bereiken, helpen en aan je binden. Omdat we je doelgroep centraal stellen ontdekken we hun behoeften en weten we wat hen bezig houdt! Vanuit die behoeften gaan we jouw doelgroep helpen. Daardoor vindt de doelgroep jou super relevant, zien ze je als autoriteit en kopen ze bij jou!

Meer winst uit je website door de succesvolle inzet van content marketing? Lees dan verder!

Het geheim naar online succes?

Is content marketing het geheim naar succes? Wij geloven dat content marketing één van de beste marketing strategieën voor alle bedrijven is.

Content marketing stelt je namelijk in staat om je doelgroep te begrijpen, te helpen en aan je te binden. Het is een fantastische manier om je te onderscheiden en toegevoegde waarde te creëren. Met succesvolle content marketing stijgt het aantal websitebezoekers explosief en je klanten vertrouwen je en zijn je dankbaar. Allemaal omdat je de hen begrijpt en helpt.

Vraag nu een kennismakingsgesprek aan

Content marketing bij Accelerate online

Content marketing strategie

Wil jij succesvol worden met content marketing? Dan is het essentieel dat we beginnen met een solide fundering. Vergelijk het met het bouwen van een huis. Ook dan begin je met een fundering, want anders stort het huis in.

De fundering voor content marketing is jouw content marketing strategie. Die maken we graag voor en met jou. We beschrijven de doelgroep, je identiteit en je doelen. Vanuit deze strategie plannen we acties en gaan we aan de slag met content marketing.

Met content marketing bezorgen we je een voorsprong op de concurrentie.

Content marketing strategie
Content marketing vertrouwen

Vertrouwen winnen

Kopen en verkopen draait om vertrouwen. Wie vertrouw jij? Bedrijf X, dat zegt dat zij het beste product voor jou hebben zonder dat ze jou kennen. Of bedrijf Y, dat jou eerst wil leren kennen, wil weten wat het probleem is, wil weten waar jij behoefte aan hebt en wil leren hoe ze jou kunnen helpen. Om vervolgens een product aan te bieden dat naadloos aansluit op jouw behoeften. Vertrouw jij, net als iedereen die wij spreken, bedrijf Y?

Ben jij er dan klaar voor om met goede content het vertrouwen van je doelgroep te winnen en daardoor je omzet te verhogen? Dan helpen we je graag: vraag nú vrijblijvend een kennismakingsgesprek  aan!

Vraag nu een kennismakingsgesprek aan


Contentmarketing in een notendop

Wat is Content marketing?

Content marketing is een strategische marketing aanpak gefocust op het consistent creëren en distribueren van waardevolle, relevante content met als doel het aantrekken en binden van een voorafbepaalde doelgroep.

Voor succesvolle content marketing is het aantrekken van jouw doelgroep essentieel. Je dient dus allereerst je doelgroep te bepalen. Vervolgens dien je deze doelgroep te bereiken. Je bereikt je doelgroep door het creëren en verspreiden van waardevolle en relevante content. Het is dus enorm belangrijk om te achterhalen wat de doelgroep relevant vindt en hoe je de doelgroep kan bereiken.

Doelen halen met content marketing!

Content marketing is geen doel maar een middel. Uiteindelijk gaat het erom dat je jouw doelgroep kent en centraal zet. Want pas als je jouw doelgroep kent weet je hoe je hen kan helpen.

En omdat je de doelgroep begrijpt, ga je de doelgroep beter helpen. Daardoor vertrouwt de doelgroep jou en kopen ze graag bij je. En dat wil je bereiken.

Kortom: omdat je jouw doelgroep centraal stelt, haal jij je doelen!

Waarom content marketing

De maatschappij verandert. We hebben altijd en overal internet. We bepalen steeds meer zelf wat we willen kijken, lezen en horen. Dat zie je aan de enorme groei van diensten als Netflix, uitzending gemist, Spotify en Blendle. In het internettijdperk zit je simpelweg niet op ongevraagde advertenties te wachten.

Ook jouw doelgroep zit er niet op te wachten dat je ze lastigvalt met ongewenste advertenties. Traditionele push marketing verliest zijn kracht maar met content marketing kan je jij doelgroep uitstekend blijven bereiken.

Met content marketing zorg je er voor dat je gevonden wordt als de doelgroep jou zoekt. En als ze je vinden, kan je ze aan je binden. En als je ze bindt, gaan ze je vertrouwen. En als ze je vertrouwen, zullen ze van je kopen.

Content marketing kosten

Content marketing is niet gratis. Je investeert er tijd in en dat brengt kosten met zich mee. Maar content heeft een enorme waarde.

Daarom stellen wij liever de vraag: wat levert content marketing op? Wat is het voor jou waard dat de doelgroep jou kent? Wat is het voor jou waard dat de doelgroep jou vertrouwt in plaats van de concurrentie? Wat is het voor jou waard dat de doelgroep je vindt als ze je zoeken?

Wij geloven dat content marketing één van de onmisbare strategieën in een complete online marketing strategie is. Vooral op de middellange en lange termijn boek je enorm goede resultaten. Maar om dan resultaten te boeken, moet je nu beginnen! Vraag dus nu een kennismakingsgesprek aan!

Vraag nu een kennismakingsgesprek aan

Accelerate online

Gewoon. Altijd de juiste dingen doen

100%

Volgens de regeltjes

Onze belofte aan onze klanten

“Accelerate online zet zich in voor de online aanwezigheid van onze klanten. Onze kennis van online marketing stelt ons in staat meer te bereiken, voor en met onze klanten. In alles wat wij doen respecteren we de regeltjes.”

100%

Samen met de klant

Allesomvattende dienstverlening

“We helpen je met alle aspecten van online vindbaarheid, voordelig en full service. Onze werkzaamheden stemmen we af op de behoefte van de klant en we doen altijd ons uiterste best om je zoveel mogelijk rendement te geven.”

100%

Betrouwbaar

Onze gedragscode

“Onze mensen vervullen de hoofdrol in het behalen van online succes voor onze klanten. Daarom beloven wij dat we focus houden op de juiste doelen en dat wij ons bezighouden met activiteiten die bijdragen aan het behalen van jouw doelen.”

Content marketing: waar praten we over?

Content marketing is de laatste jaren één van de populairste termen in de online marketing geworden. De term wordt vaak bekritiseerd en zou oude wijn in nieuwe zakken zijn. Maar waar hebben wij het over als het over content marketing gaat?

Eén van de grondleggers van content marketing is Content marketing institute. Daarom pakken we hun definitie van content marketing erbij. Die luidt:

“Content marketing is a strategic marketing approach focused on creating and distributing valuable, relevant, and consistent content to attract and retain a clearly-defined audience — and, ultimately, to drive profitable customer action.”

Een goed stuk content, is dus geen content marketing maar een goed stuk content. Een succesvolle post op social media, is geen content marketing maar een succesvolle post op social media. Een “over ons” pagina op je website is geen content marketing, maar waarschijnlijk een ietwat saaie pagina met een tekst over jezelf.

Content marketing is een marketing strategie, die eventueel onderdeel uitmaakt van de online marketing strategie.

Content marketing: David en Goliath.

Ken je het verhaal van David en Goliath? Goliath was een reus, een gigant. Hij was beter getraind, had enorm veel ervaring, had betere wapens en was veel groter. Maar David won de strijd. Hoe kan dat?

Het antwoord is eigenlijk verrassend simpel. David had een betere tactiek waardoor hij de strijd won.

In het internettijdperk (waarbij zoekmachineoptimalisatie en adverteren in Google ook cruciaal zijn) is content marketing dé tactiek waarmee je online reuzen verslaat!

Accelerate online

Tot slot: nog een stuk over ons. Want je wilt tenslotte wel weten met wie je zaken doet. Accelerate online is een online marketing bureau uit Epe. Een mooie plaats in Gelderland, gelegen tussen Apeldoorn en Zwolle. We helpen bedrijven uit heel Nederland.

Het online marketing bureau bestaat sinds 2015 en is opgericht door Gerwin Klooster, een ervaren online marketeer. Accelerate online gelooft dat ook jouw (potentiële) klanten zich online begeven en wij helpen je hen online te bereiken. Daarvoor combineren we jouw kennis van je klanten met onze kennis over online marketing. Om jouw (potentiële) klanten te bereiken maken we je website optimaal vindbaar in de gratis resultaten van Google en zorgen we voor de juiste inzet van online advertenties.

Gewoon. Duidelijk.

Ben je klaar voor online succes door content marketing? Vraag dan nu een kennismakingsgesprek aan.

Vraag nu een kennismakingsgesprek aan