Online marketing strategie

Je komt het meest te weten als je bovenaan begint met lezen maar eventueel kan je ook direct gaan naar:
Online marketing strategie bij Accelerate online
Online marketing strategie in een notendop

De basis van online succes.

Onderschatting: dat is altijd gevaarlijk. Zo werd David door Goliath onderschat en we weten allemaal hoe dat is afgelopen. Zo is het tegenwoordig erg gevaarlijk om de impact van de digitalisering op jouw bedrijf te onderschatten. De digitalisering brengt gevaren met zich mee maar ook enorme kansen.

Wil je deze kansen grijpen? Dat moet je bij het begin beginnen: het opstellen van een online marketing strategie. Het valt niet mee om dat alleen te doen. Laat ons daarom helpen en zet nu de eerste stap. Vraag een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Vraag nu een kennismakingsgesprek aan

Online marketing strategie bij Accelerate online

Richting en Actie

Wat vind je belangrijker: richting of actie? Wij geloven dat beiden onmisbaar zijn. Want heel goed het verkeerde doen levert je niks op (geen richting, wel actie). Tegelijkertijd heb je aan een hele goede richting niks, als je geen actie onderneemt (wel richting, geen actie). Nog niet overtuigd? Bekijk dan op YouTube de eerste 48 seconden van de Silly Olympics.

Alleen met de juiste richting en gerichte acties kom je verder. In de online marketing strategie bepalen we daarom de richting en de bijbehorende acties. Vanuit deze solide fundering werken we aan jouw online succes.

Online marketing strategie laten maken

Wat we doen

We helpen je met het neerzetten van een goede basis. Gezamenlijk bespreken we:

  • De huidige situatie
  • De gewenste situatie
  • De doelgroep
  • Jouw Sweet Spot
  • De KPI’s (wanneer is het een succes)
  • De concurrentie
  • De juiste inzet van online marketing

Benieuwd hoe we je kunnen helpen met een winstgevende online marketing strategie opstellen? Dat vertellen we je graag in een kennismakingsgesprek!

Vraag nu een kennismakingsgesprek aan

Online marketing strategie in een notendop

Waarom een online marketing strategie?

Wil je online succes bereiken? Dan moet je eerst weten wat online succes voor jou betekent. Vervolgens moet je bepalen hoe je naar online succes gaat toewerken. De antwoorden op deze belangrijke vragen leg je vast in een online marketing strategie.

Het is overigens essentieel om dit goed vast te leggen. Want pas als je een online marketing strategie op papier vastlegt, krijgt het waarde.

Doelen halen door een strategie!

Een goede online marketing strategie is geen doel. Het is een middel. We maken deze strategie zodat jij online succesvol wordt. Want online aanwezig zijn en een mooie website hebben is leuk. Maar het moet toch ook rendement opleveren!

In je online marketing strategie leggen we je doelen vast. Zodra jouw doelen op papier staan, gaan we bepalen hoe we daar gaan komen. Daarom beschrijven we in de online marketing strategie de middelen die we inzetten om voor jou online succes te halen.

Laten we het in een kennismakingsgesprek eens hebben over jouw business, dan gaan we aan de slag met winstgevende online marketing strategie!

Wanneer een online marketing strategie opstellen?

Een goed moment voor het opstellen van een online marketing strategie is wanneer je een nieuwe website laat bouwen. Op basis van de doelen die we in de online marketing strategie vastleggen kunnen we dan de website bouwen.

Heb je al een succesvolle website? Dan helpt het opstellen van een online marketing strategie je met het zetten van “the next steps”. Dus heb je al een succesvolle website? Ook dan is het opstellen van een online marketing strategie waardevol!

Hoe maak je een online marketing strategie?

Je begint met een aantal analyses en het verzamelen van input. Daarvoor moet je sowieso een aantal vragen beantwoorden. Hoe ziet jouw bedrijf de rol van internet, nu en in de toekomst? Waar bevindt jouw doelgroep zich op het internet? Via welke kanalen gaan je de online doelgroep bereiken? Hoe helpt je website bij het genereren van omzet? Waarvoor dient je website nog meer?

Door het beantwoorden van de juiste vragen, bepaal je jouw doelen. En vanuit de doelen bepaal je welke acties je onderneemt om je doelen te halen!

Vraag nu een kennismakingsgesprek aan

Accelerate online

Gewoon. Altijd de juiste dingen doen

100%

Volgens de regeltjes

Onze belofte aan onze klanten

“Accelerate online zet zich in voor de online aanwezigheid van onze klanten. Onze kennis van online marketing stelt ons in staat meer te bereiken, voor en met onze klanten. In alles wat wij doen respecteren we de regeltjes.”

100%

Samen met de klant

Allesomvattende dienstverlening

“We helpen je met alle aspecten van online vindbaarheid, voordelig en full service. Onze werkzaamheden stemmen we af op de behoefte van de klant en we doen altijd ons uiterste best om je zoveel mogelijk rendement te geven.”

100%

Betrouwbaar

Onze gedragscode

“Onze mensen vervullen de hoofdrol in het behalen van online succes voor onze klanten. Daarom beloven wij dat we focus houden op de juiste doelen en dat wij ons bezighouden met activiteiten die bijdragen aan het behalen van jouw doelen.”

Meer winst door een online marketing strategie!

Strategie, strategische keuzes, lange termijn denken, doelen. Deze woorden ken je wel. Maar waarom hoor je ze toch zo vaak? En waarom zijn het juist de succesvolle bedrijven en succesvolle mensen die hier over praten?

Omdat zij weten dat je alleen succes kan halen nadat je duidelijk hebt gedefinieerd wat succes voor jou betekent. Dus wil jij meer winst uit je website halen? Dan moeten we eerst definiëren wat de termen “meer” en “winst” voor jou betekenen. En dat doen we in een online marketing strategie.

“A goal is a dream with a deadline.” – Napoleon Hill

Meer omzet uit je website halen? Begin met het opstellen van een online marketing strategie!

Wie wij zijn.

Tot slot: nog een stuk over ons. Want je wilt tenslotte wel weten met wie je zaken doet. Accelerate online is een online marketing bureau uit Epe. Een mooie plaats in Gelderland, gelegen tussen Apeldoorn en Zwolle. We helpen bedrijven uit heel Nederland.

Het online marketing bureau bestaat sinds 2015 en is opgericht door Gerwin Klooster, een ervaren online marketeer. Accelerate online gelooft dat ook jouw (potentiële) klanten zich online begeven en wij helpen je hen online te bereiken. Daarvoor combineren we jouw kennis van je klanten met onze kennis over online marketing. Om jouw (potentiële) klanten te bereiken maken we je website optimaal vindbaar in de gratis resultaten van Google en zorgen we voor de juiste inzet van online advertenties.

Gewoon. Duidelijk.

Ben je klaar voor online succes? Wil jij een online marketing strategie opstellen? Vraag dan nu een kennismakingsgesprek aan.

Vraag nu een kennismakingsgesprek aan