Website laten maken

Website laten maken - betrouwbaar bedrijf

Een mooie website. Betaalbaar.

Het internet biedt ongekend veel mogelijkheden. Wil jij deze grijpen? Dan is een goede website belangrijk. De website moet van deze tijd zijn, aansluiten bij je bedrijf en weer jaren meekunnen. En ook belangrijk: hij moet betaalbaar zijn. Daarom is een betrouwbare partner van groot belang. Lees daarom hoe we je kunnen helpen.

Een mooi ontwerp, pakkende webteksten, een professionele uitstraling die past bij jouw bedrijf, gebouwd op een betrouwbaar CMS. En je nieuwe website werkt natuurlijk feilloos op telefoons, tablets en computers. Met een website gebouwd door ons heb je kwaliteit in handen. Klinkt dat als muziek in je oren? Vraag nu een kennismakingsgesprek aan!

Vraag nu een kennismakingsgesprek aan

Website laten maken bij Accelerate online

Meer rendement met je website

Een website moet rendement opleveren. Maar welk rendement haalt een website? Dat hangt volledig af van de doelen van je website. Doelen van je website kunnen bijvoorbeeld zijn:

 • Verkopen via je website
 • Een professionele uitstraling hebben tegenover je klanten
 • Inschrijvingen op je nieuwsbrief ontvangen
 • Meer afspraken
 • Potentiële klanten naar je winkel trekken
 • Meer telefoontjes
 • Grotere bekendheid krijgen

Wil jij rendement uit je website halen? Laat ons je website bouwen!

Website laten maken

Hoe we je helpen. Helder.

Mogen wij jouw professionele website bouwen? Dan gaan we keihard voor je aan de slag. Je mag het volgende van ons verwachten:

 1. We bespreken samen de doelen van je nieuwe website.
 2. We maken een eerste schets van je nieuwe website. Die spreken we samen door.
 3. We maken indien nodig een tweede schets.
 4. We bouwen een 1ste versie van je nieuwe website. Daarop ontvangen we graag je feedback.
 5. We verwerken je feedback en komen met een 2de versie van je website.
 6. Ben je tevreden? Dan zetten we je website online!

Een stapje extra. Heel normaal.

Heb je al een website maar wil je een mooie nieuwe website laten maken? Dan wil je vast ook bezoekers naar je nieuwe website trekken! En met de overgang naar je nieuwe site wil zeker geen bezoekers verliezen. Daarom begeleiden we je bij het hele proces.

We maken je nieuwe website, verzorgen de migratie (belangrijk voor zoekmachineoptimalisatie en adverteren op Google) en zijn pas tevreden als we het maximale uit je website halen. Onze klanten noemen het een stapje extra, wij vinden het heel normaal.

Website laten maken gelderland
Vraag nu een kennismakingsgesprek aan

Accelerate online

Gewoon. Altijd de juiste dingen doen

100%

Volgens de regeltjes

Onze belofte aan onze klanten

“Accelerate online zet zich in voor de online aanwezigheid van onze klanten. Onze kennis van online marketing stelt ons in staat meer te bereiken, voor en met onze klanten. In alles wat wij doen respecteren we de regeltjes.”

100%

Samen met de klant

Allesomvattende dienstverlening

“We helpen je met alle aspecten van online vindbaarheid, voordelig en full service. Onze werkzaamheden stemmen we af op de behoefte van de klant en we doen altijd ons uiterste best om je zoveel mogelijk rendement te geven.”

100%

Betrouwbaar

Onze gedragscode

“Onze mensen vervullen de hoofdrol in het behalen van online succes voor onze klanten. Daarom beloven wij dat we focus houden op de juiste doelen en dat wij ons bezighouden met activiteiten die bijdragen aan het behalen van jouw doelen.”

Meer winst met je website!

Een website moet winst opleveren. Hoe je het wendt of keert. En wij geloven dat een goede website altijd zijn geld dubbel en dwars waard is. Het laten maken van een website brengt kosten met zich mee maar zie dit als een investering. Voor ondernemers kost de huur van een winkelpand veel geld maar je hebt dat nodig om je doelen te halen. Je betaalt de huur omdat je begrijpt dat het noodzakelijk is.

We leven in een digitale wereld. In een wereld waarin we altijd en overal internet hebben, altijd en overal bereikbaar zijn. Wij geloven dat investering in een goede website in deze wereld essentieel is. En dat je die investering terugverdient.

Webdesign en meer.

Als wij een website maken beginnen we met het vaststellen het doel. Daarna maken we een design. Afhankelijk van de wensen van de klant gebruiken we hiervoor Photoshop of we maken het design rechtstreeks in WordPress. We kunnen foto’s verzorgen (zoeken & bewerken) maar deze mag je ook zelf aanleveren. Hetzelfde geld voor teksten. Webteksten kan je aanleveren maar je kan ook je webteksten laten schrijven. Het is aan jou: wij zijn flexibel.

Responsive webdesign

Smartphones: ze zijn niet meer weg te denken uit ons leven. We gebruiken ze om te WhatsAppen, Facebooken en te internetten. En we zoeken wat af op onze mobiele telefoon. Meer dan 50% van alle zoekopdrachten in Google wordt gedaan via mobiele telefoons. Het is dus een absolute must dat je website geschikt is voor mobiele telefoons. Daarom maken wij alle websites op basis van responsive webdesign. Je nieuwe website werkt dat goed op alle apparaten!

Website beheren

Wil jij zorgeloos genieten van je website? Dat kan! Na de oplevering van je website kunnen we deze voor je beheren. We zorgen dat hij veilig blijft, geupdated wordt en bij een betrouwbare hostingpartij staat. Jij hebt er dan geen omkijken naar. Wel de lusten, niet de lasten.

Online marketing

Een website zonder bezoekers is letterlijk waardeloos. Het is als een winkel zonder bezoekers. Dat wil je niet! Daarom helpen we je graag beter vindbaar worden in Google. We kunnen je helpen met adverteren in Google, zoekmachineoptimalisatie en content marketing.

Wie wij zijn.

Tot slot: nog een stuk over ons. Want je wilt tenslotte wel weten met wie je zaken doet. Accelerate online is een online marketing bureau uit Epe. Een mooie plaats in Gelderland, gelegen tussen Apeldoorn en Zwolle. We helpen bedrijven uit heel Nederland.

Het online marketing bureau bestaat sinds 2015 en is opgericht door Gerwin Klooster, een ervaren online marketeer. Accelerate online gelooft dat ook jouw (potentiële) klanten zich online begeven en wij helpen je hen online te bereiken. Daarvoor combineren we jouw kennis van je klanten met onze kennis over online marketing. Om jouw (potentiële) klanten te bereiken maken we je website optimaal vindbaar in de gratis resultaten van Google en zorgen we voor de juiste inzet van online advertenties.

Gewoon. Duidelijk.

Ben je klaar voor een professionele website? Vraag dan nu een kennismakingsgesprek aan.

Vraag nu een kennismakingsgesprek aan