Webteksten schrijven (copywriting)

Je komt het meest te weten over webteksten laten schrijven als je bovenaan begint met lezen maar eventueel kan je ook direct gaan naar:
Webteksten laten schrijven bij Accelerate online
Webteksten laten schrijven in een notendop

Winnen met webteksten.

Goede teksten schrijven voor je website. Dat is nog niet zo gemakkelijk. Je websitebezoekers moeten de teksten begrijpen en waardevol vinden. Maar ook moeten ze lekker lezen, resultaten opleveren en hoog scoren in Google. Oftewel: je hebt een heel wensenpakket en het valt niet mee om pakkende webteksten te schrijven.

Wil jij je waardevolle tijd besteden aan het schrijven van teksten? Of wil je liever doen wat jij écht leuk vindt en je tijd besteden aan jouw passie?

Laat het schrijven van webteksten dan aan ons over! We weten wat werkt en houden 100% rekening met zoekmachineoptimalisatie. Zo haal jij meer winst uit je website. We doen het graag voor je. Eens kennismaken?

Vraag nu een kennismakingsgesprek aan

Webteksten laten schrijven door Accelerate online

Converterende webteksten

Met goede SEO-teksten veel bezoekers naar je website trekken. Is dat wat je echt wilt? Of wil je toch liever de juiste bezoekers trekken? Bezoekers trekken die converteren. Bezoekers die geld opleveren.

Een goede tekstschrijver begint altijd met het einddoel in gedachte. Een goede webtekst heeft nooit als doel het aantrekken van zoveel mogelijk bezoekers. Goede webteksten zijn prettig leesbaar en focussen op vindbaarheid en conversie. Want het is wel zo prettig als je bezoekers wat opleveren. Zo haal jij meer winst uit je website!

Klinkt goed toch? Laat het schrijven van jouw webteksten daarom aan ons over!

webteksten laten schrijven
Online copywriter gelderland

Heldere afspraken

Oké, je wilt goede webteksten laten schrijven. Maar je hebt een aantal voorwaarden. Het moeten jouw teksten blijven, ze moeten jouw boodschap uitstralen en passen bij je bedrijf. Dat vinden wij volkomen logisch. Daarom maken we altijd goede afspraken met je over de webteksten die we schrijven.

We maken samen afspraken over:

  • De aanspreekvorm (je/u)
  • Het doel van de tekst
  • Belangrijke zoektermen
  • Het aantal woorden
  • De investering
  • Jouw verwachtingen (wanneer ben je tevreden?)

Door deze heldere afspraken investeer je in teksten die bij jou passen en resultaat opleveren! En we zorgen hoe dan ook dat je tevreden bent, want daar doen we het voor.

Gun jezelf rust

Zelf webteksten schrijven is frustrerend. Je hebt er geen zin in, het kost veel tijd en de resultaten blijven uit. Maak het jezelf gemakkelijk en gun jezelf rust. Focus jij je op jouw passie en laat ons je webteksten schrijven. Dat vinden wij namelijk leuk.

Met liefde schrijven wij teksten voor je die goed scoren in Google, bezoekers laten converteren en jou daardoor geld opleveren.

Waarover mogen wij pakkende webteksten schrijven? Laat het ons weten in een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Webteksten schrijven uitbesteden
Vraag nu een kennismakingsgesprek aan

Webteksten laten schrijven in een notendop

Wat zijn webteksten?

Dit zijn voor internet geoptimaliseerde webteksten. Dit kunnen bijvoorbeeld teksten voor op je website zijn, maar ook blogartikelen. Webteksten kan je zelf schrijven maar je kan deze ook laten schrijven.

Bij webteksten is het belangrijk dat ze voor Google en voor je bezoekers interessant zijn. Kennis van je websitebezoekers en kennis van zoekmachineoptimalisatie is dus noodzakelijk. Vaak heeft men zelf niet genoeg kennis om pakkende webteksten te schrijven of heeft men geen zin om uren te spenderen aan het herschrijven van de eigen teksten. Webteksten laten schrijven wordt daarom vaak uitbesteed aan een professionele tekstschrijver.

Interessante artikelen over copywriting vind je op Copyblogger.

Wat maakt een webtekst goed?

Goede webteksten zijn voor je websitebezoekers interessant en scoren goed in Google. Ze bevatten de juiste zoekwoorden, zijn prettig om te lezen, houden de aandacht van de lezer vast en hebben een logisch opbouw. Het schrijven van effectieve webteksten is een vak apart.

Een goede tekstschrijver begint met het einddoel in gedachte. Wat is het doel van deze tekst? Wat willen we met deze tekst bereiken? Willen we informeren, enthousiasmeren of aanzetten tot actie? Je kunt je voorstellen dat een goede tekstschrijver commerciële webteksten anders insteekt dan een puur informatieve tekst. Het doel is namelijk anders.

Kort samengevat: een goede webtekst scoort in Google en zorgt ervoor dat de lezers het vooraf bepaalde doel behalen.

Waarom webteksten laten schrijven

Je website bestaat uit in hoofdlijnen uit 2 zaken. Beelden & teksten. Beelden bestaan uit afbeeldingen en uit video’s. Maar teksten blijven letters en letters zijn snel saai. Sterker nog: teksten kunnen je website maken of breken. Want wat doe jij als je op een website met saaie teksten komt? Hoe snel ben jij dan weer weg? Juist: heel snel!

Goede webteksten zijn cruciaal voor het succes van je website of webshop. En schrijven voor internet is een vak apart. Laat daarom je webteksten schrijven door een professionele copywriter. Zo haal jij meer winst uit je website!

Kosten webteksten laten schrijven

Webteksten laten schrijven door een professionele tekstschrijver is niet gratis. De tekstschrijver investeert tijd en energie in het schrijven van jouw tekst en dat brengt kosten met zich mee.

Maar toch spreken wij liever over een prachtige investering. Wij geloven dat een goede tekstschrijver perfect geoptimaliseerde schrijft. En geoptimaliseerde teksten zorgen voor meer websitebezoekers & conversies. En stijgt het aantal websitebezoekers en het aantal conversies? Dan haal jij meer winst uit je website! Mogen we jou aan meer winst helpen? Vraag dan nu een kennismakingsgesprek aan!

Vraag nu een kennismakingsgesprek aan

Accelerate online

Gewoon. Altijd de juiste dingen doen

100%

Volgens de regeltjes

Onze belofte aan onze klanten

“Accelerate online zet zich in voor de online aanwezigheid van onze klanten. Onze kennis van online marketing stelt ons in staat meer te bereiken, voor en met onze klanten. In alles wat wij doen respecteren we de regeltjes.”

100%

Samen met de klant

Allesomvattende dienstverlening

“We helpen je met alle aspecten van online vindbaarheid, voordelig en full service. Onze werkzaamheden stemmen we af op de behoefte van de klant en we doen altijd ons uiterste best om je zoveel mogelijk rendement te geven.”

100%

Betrouwbaar

Onze gedragscode

“Onze mensen vervullen de hoofdrol in het behalen van online succes voor onze klanten. Daarom beloven wij dat we focus houden op de juiste doelen en dat wij ons bezighouden met activiteiten die bijdragen aan het behalen van jouw doelen.”

Resultaat met webteksten.

Wil jij meer resultaat uit je website halen? Je website hoog in Google krijgen? Converterende websitebezoekers aantrekken? Dan zijn effectieve webteksten cruciaal! Wil jij optimaal resultaat uit je website halen? Dan kan je het schrijven van teksten misschien beter uitbesteden. Want teksten schrijven kan iedereen, maar niet iedereen kan goede webteksten schrijven. Vergelijk het maar met hardlopen. Je kan waarschijnlijk prima een sprintje trekken, maar grote kans dat Usain Bolt je toch verslaat!

 Bestaande webteksten laten optimaliseren

Heb je al een website? Staan daar al teksten op? Kunnen die teksten beter? Laat ons dan naar je webteksten kijken. Met ons scherpe oog bekijken we je teksten en analyseren we hoe ze beter kunnen. Soms bereiken we enorm veel resultaat met kleine aanpassingen en soms is het beter om je teksten volledig te herschrijven.

Waar praten we over?

Er bestaat nogal wat verwarring over termen die op internet gebruikt worden. Misschien heb je ze wel eens voorbij zien komen: een Commerciële SEO copywriter, een creatieve tekstschrijver, een effectieve online copywriter enzovoort. Wat ons betreft allemaal loze termen.

Waar het uiteindelijk om gaat is het volgende. Teksten die hoog scoren in Google en die je websitebezoekers helpen om het vooraf gestelde doel te bereiken. In 2 woorden: converterende webteksten.

Wie wij zijn.

Tot slot: nog een stuk over ons. Want je wilt tenslotte wel weten met wie je zaken doet. Accelerate online is een online marketing bureau uit Epe. Een mooie plaats in Gelderland, gelegen tussen Apeldoorn en Zwolle. We helpen bedrijven uit heel Nederland.

Het online marketing bureau bestaat sinds 2015 en is opgericht door Gerwin Klooster, een ervaren online marketeer. Accelerate online gelooft dat ook jouw (potentiële) klanten zich online begeven en wij helpen je hen online te bereiken. Daarvoor combineren we jouw kennis van je klanten met onze kennis over online marketing. Om jouw (potentiële) klanten te bereiken maken we je website optimaal vindbaar in de gratis resultaten van Google en zorgen we voor de juiste inzet van online advertenties.

Gewoon. Duidelijk.

Wil jij meer winst uit je website halen? Vraag dan nu een kennismakingsgesprek aan.

Vraag nu een kennismakingsgesprek aan