Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Je komt het meest te weten als je bovenaan begint met lezen maar eventueel kan je ook direct gaan naar:
Zoekmachine optimalisatie bij Accelerate online
Zoekmachine optimalisatie in een notendop

Beter vindbaar in Google

Je website wordt natuurlijk goed gevonden op je bedrijfsnaam en domeinnaam. Maar wil je echt veel bezoekers op je website krijgen? Dan is het enorm belangrijk dat je ook met concurrerende zoekwoorden hoog in Google staat.

Maar concurrerende zoekwoorden zijn niet alleen voor jou interessant. Ook duizenden online concurrenten willen gevonden worden op deze zoekwoorden. Je moet dus strijden voor een goede plek in Google. Met zoekmachine optimalisatie helpen we je met het beter vindbaar worden in de gratis resultaten van Google. Zo haal jij meer winst uit je website!

Ga de strijd aan!

Hoe vaak kijk je op de 2de pagina van Google? Zelden of nooit? Dan ben je net als 99% van alle mensen. De 2de pagina van Google wordt zelden bekeken. Juist daarom moet je op pagina 1 van Google staan, en het liefst helemaal bovenaan.

En dat is helemaal niet zo eenvoudig. Het is keihard knokken! En als je dan toch gaat knokken, dan doe je dat het liefst met een ervaren partner die weet hoe het spel gespeeld wordt en het spel al vaak gewonnen heeft.

Wil jij naar pagina 1 van Google? Laat ons je helpen.

Vraag nu een kennismakingsgesprek aan

Zoekmachine optimalisatie bij Accelerate online

Hét begint met een strategie

Voordat we starten met zoekmachine optimalisatie, stellen we een strategie op. Want je kan alles bereiken, maar niet alles tegelijkertijd.

In de strategie staan de doelen, bepalen we welke werkzaamheden we uitvoeren en bespreken we de samenwerking. Wij kunnen zoekmachine optimalisatie samen met jou uitvoeren maar we kunnen het ook volledig uit handen nemen.

Wat we doen

Er zijn een aantal werkzaamheden die we voor zoekmachine optimalisatie uitvoeren. Ten eerste is dat de zoekwoordenanalyse. Het doel van deze analyse is interessante en relevante zoekwoorden voor je vinden. En dat is belangrijk. Bovenaan staan op woorden waar niemand op zoekt, levert je uiteindelijk echt niks op.

Na de zoekwoordenanalyse geven we advies over het optimaliseren van je zoekmachine basis-instellingen. We zoeken voor al je pagina’s passende zoekwoorden en optimaliseren daar de hele pagina voor. Dan zijn de basis-instellingen gegarandeerd goed.

Winstverhogende werkzaamheden

Na het optimaliseren van de basis-instellingen gaan we verder met andere winstverhogende zoekmachine optimalisatie werkzaamheden. Want dat is waar we allemaal blij van worden. Populaire werkzaamheden zijn:

 1. Optimaliseren & uitbreiden navigatiestructuur
 2. Vergroten van autoriteit / linkbuilding
 3. Steengoede copywriting
 4. Verbeteren lokale vindbaarheid (fysieke winkel)
 5. Technische website optimalisatie
 6. Implementatie gestructureerde data

Uitgebreide ervaring

Met de populaire werkzaamheden hebben we veel ervaring maar we gaan verder. We kunnen je letterlijk met alle aspecten van zoekmachine optimalisatie ondersteunen. We hebben bijvoorbeeld ruime ervaring met:

 1. Meertaligheid
 2. Website migratie
 3. Landingspagina-optimalisatie
 4. Google Mijn Bedrijf
Vraag nu een kennismakingsgesprek aan


Zoekmachine optimalisatie in een notendop

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Zoekmachineoptimalisatie, ook wel SEO genoemd, heeft als doel om je website optimaal vindbaar te maken in de gratis zoekresultaten van Google en andere zoekmachines.

Zoekmachine optimalisatie kent 3 hoofdpijlers. De eerste pijler is techniek, de tweede autoriteit en de derde content. Wij geloven niet dat alles perfect geregeld moet zijn, wij geloven dat zoekmachine optimalisatie rendement moet opleveren. Daarom voeren we alleen werkzaamheden uit die daadwerkelijk bijdragen aan uw doelen. Zo leveren wij toegevoegde waarde en haal jij meer winst uit je website!

Nog meer weten? Kijk dan eens op Wikipedia.

SEO: 200 rankingfactoren

Zoekmachine optimalisatie bestaat uit het verbeteren van de techniek, content en autoriteit van je website. Er zijn letterlijk meer dan 200 factoren die jouw positie in Google bepalen. En ja: je kan dus ook 100-en werkzaamheden doen. En dat is precies het probleem, veel daarvan leveren helaas geen enkel rendement op. Wij richten ons alleen op de werkzaamheden die voor jou het grootste rendement opleveren.

Waarom zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie is één van de meest rendabele online marketing werkzaamheden. Je zet zoekmachine optimalisatie in zodat je gevonden wordt op zoekwoorden waarop jouw doelgroep zoekt. Daardoor krijgt jouw website meer bezoekers en dat resulteert in meer klanten. Zo haal jij meer winst uit je website. Zoekmachine optimalisatie is perfect te combineren met adverteren in Google en een uitkomst als adverteren in Google te duur is.

Zoekmachine optimalisatie kosten

Met zoekmachine optimalisatie richten we ons op de gratis resultaten van Google. Maar zoekmachine optimalisatie is niet gratis. Je investeert er tijd in en dat kost geld.

Maar daar staat wat moois tegenover. Alle bezoekers die je uit de organische resultaten van Google krijgt, zijn gratis bezoekers! Waar je bij adverteren in Google betaalt per klik, investeer je bij zoekmachine optimalisatie alleen tijd.

Vraag nu een kennismakingsgesprek aan

Accelerate online

Gewoon. Altijd de juiste dingen doen

100%

Volgens de regeltjes

Onze belofte aan onze klanten

“Accelerate online zet zich in voor de online aanwezigheid van onze klanten. Onze kennis van online marketing stelt ons in staat meer te bereiken, voor en met onze klanten. In alles wat wij doen respecteren we de regeltjes.”

100%

Samen met de klant

Allesomvattende dienstverlening

“We helpen je met alle aspecten van online vindbaarheid, voordelig en full service. Onze werkzaamheden stemmen we af op de behoefte van de klant en we doen altijd ons uiterste best om je zoveel mogelijk rendement te geven.”

100%

Betrouwbaar

Onze gedragscode

“Onze mensen vervullen de hoofdrol in het behalen van online succes voor onze klanten. Daarom beloven wij dat we focus houden op de juiste doelen en dat wij ons bezighouden met activiteiten die bijdragen aan het behalen van jouw doelen.”

Geef je website een flinke boost met zoekmachine optimalisatie!

Meer winst uit je website halen? Je website hoger in Google krijgen? Meer gratis websitebezoekers? Dat wil jij toch ook? Maarja.. de concurrentie is moordend, het is niet jouw passie en je weet eigenlijk ook niet zoveel van zoekmachine optimalisatie. Dan wordt het lastig zeker? Nou nee: zeker niet. Laat je zoekmachine optimalisatie aan ons over! Dat kan jij doen waar jij goed in bent en doen wij waar wij in uitblinken.

Zoekmachine optimalisatie uitbesteden

Interesse in zoekmachine optimalisatie uitbesteden? Dat begrijpen we: het levert je namelijk extra en gratis websitebezoekers op.

Voor we überhaupt kunnen beginnen met zoekmachine optimalisatie, bepalen we je doelen en maken we een plan om daar te komen. Dit kan onderdeel van een grotere online marketing strategie maar dat hoeft niet. We kunnen ook een pure SEO-strategie uitzetten. Vanuit de strategie gaan wij aan de slag om jouw doelen te realiseren. Afhankelijk van jouw doelen gaan we aan de slag met het uitbreiden van je navigatie, het creëren van waardevolle landingspagina’s, het optimaliseren van je teksten of het vergroten van je autoriteit.

Wat levert zoekmachine optimalisatie uitbesteden op? Nou: enorm veel.

 1. Ten eerste hoef jij je kostbare tijd niet te besteden aan zaken die je niet leuk vindt maar kan je je richten op de zaken waar jij energie van krijgt. Wij nemen zoekmachine optimalisatie volledig uit handen.
 2. Ten tweede hoef jij je geen zorgen te maken dat je achteropraakt bij de concurrentie, wij zijn op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Die kennis zetten we in om jou verder te helpen.
 3. Ten derde heb je bij ons altijd inzicht in de resultaten, we zorgen namelijk voor een up-to-date dashboard waarin we de voortgang voor het bereiken van jouw doelen bijhouden. Super handig en stiekem ook erg leuk.

Gewoon. Duidelijk.

Ben je klaar voor online succes door zoekmachine optimalisatie? Vraag dan nu een kennismakingsgesprek aan.

Wie wij zijn.

Tot slot: nog een stuk over ons. Want je wilt tenslotte wel weten met wie je zaken doet. Accelerate online is een online marketing bureau uit Epe. Een mooie plaats in Gelderland, gelegen tussen Apeldoorn en Zwolle. We helpen bedrijven uit heel Nederland.

Het online marketing bureau bestaat sinds 2015 en is opgericht door Gerwin Klooster, een ervaren online marketeer. Accelerate online gelooft dat ook jouw (potentiële) klanten zich online begeven en wij helpen je hen online te bereiken. Daarvoor combineren we jouw kennis van je klanten met onze kennis over online marketing. Om jouw (potentiële) klanten te bereiken maken we je website optimaal vindbaar in de gratis resultaten van Google en zorgen we voor de juiste inzet van online advertenties.

Vraag nu een kennismakingsgesprek aan